Gezocht

Logo EPTG 2014Gezocht: Gulle gevers

Bent u fan van Terugspeeltheater? En voorstander van burgerparticipatie? Dat wil zeggen: mensen zelfredzamer maken en ze met elkaar in verbinding brengen? Dan is dit misschien iets voor u:

Wordt Vervolgd organiseert samen met andere terugspeeltheater makers in Nederland de European Playback Theatre Gathering: ‘Playback Theatre for Active Citizinship’. Meer dan 250 Playback Theatre makers uit heel Europa en daarbuiten zullen dit najaar drie dagen in Amsterdam met elkaar kennis en ervaring uitwisselen. Wij zullen samen bouwen aan manieren om Terugspeeltheater nog effectiever te maken als middel voor Burgerparticipatie. Met name voor kwetsbare groepen in de samenleving.

U kunt dit geweldige evenement steunen met een gift. Met uw gift maakt u het mogelijk dat ook minder draagkrachtige theater makers kunnen komen. Zoals bijvoorbeeld Jakov uit Oekraïne, een muzikant bij een Playback Theatre groep in Donetsk, voor wie de reis naar Amsterdam te duur is . Of Agnes uit Hongarije. Zij werkt met Playback Theatre met Roma mensen die het heel zwaar hebben in Hongarije op dit moment. Zij wil ook graag komen maar ze kan de Gathering niet betalen. Met uw gift kunt u het mogelijk maken dat deze bijzondere mensen, en anderen zoals zij, toch kunnen komen. Zodat zij hun ervaringen kunnen delen en kunnen leren van anderen.

Alle inkomsten zijn nodig voor de Gathering. De organisatie van de Gathering gebeurt voornamelijk om niet. Wij kunnen deze mensen helaas niet financieel steunen. Daarom zijn wij op zoek naar Gulle gevers.

  • Bij een gift van € 50,- bent u welkom op 2 van de 6 unieke voorstellingen op vrijdagavond 28 november. Het programma wordt nog bekend gemaakt maar zal bestaan uit twee maal drie voorstellingen tegelijk.
  • Bij een gift van € 100,- kunt u een collega of vriend(in) mee nemen.
  • Bij een gift van € 500,- of meer maken wij een afspraak met u om een passende wederdienst met terugspeeltheater te bespreken bij u thuis of in uw organisatie.

In het weekend van 27 t/m 30 november vindt de Gathering plaats in de Stayokay Zeeburg in Amsterdam.

U kunt doneren door uw gift over te maken op:
IBAN: NL48ABNA0517088363
t.n.v.: Stichting Terugspeeltheater Wordt Vervolgd
Onder vermelding van: Sponsor EPTG

Vergeet niet uw naam te vermelden!

En stuur graag een e-mail naar wendela@eptg.eu met uw volledige naam en adres, zodat wij uw contactgegevens hebben en u op de hoogte kunnen houden.

Bij voorbaat veel dank namens de Playback Theatre gemeenschap!